O le ta'avale eletise e tolu uili vao a Archimoto na fa'asaoina mai le gaumativa

I le masina na teʻa nei, na matou lipotia ai faʻafitauli tau tupe a Arcimoto, o se kamupani e faʻafiafia ma faʻafiafia 75 mph (120 km / h) taʻavale eletise tolu-uila.O le kamupani ua ta’ua ua i luma o le gaumativa ona o le vave o le sailia o se tupe faaopoopo e fa’aolaola ai ana fale gaosi oloa.
Ina ua uma ona faʻamalosia e taofi le gaosiga ma tapuni mo sina taimi le latou fale i Eugene, Oregon, ua toe foʻi mai Arcimoto i lenei vaiaso ma tala fiafia!Ua toe foi le kamupani i pisinisi ina ua uma ona siitia le $ 12 miliona i se tau maualalo vave siitaga.
Faatasi ai ma se tinoitupe fou mai se taamilosaga tiga o le faatupeina, ua toe ola moli ma le Arcimotos FUV (Fun Utility Vehicle) ua faamoemoe e taʻavale ese le laina i le amataga o le masina fou.
FUV e le gata i tua, ae sili atu nai lo se isi lava taimi.E tusa ai ma le kamupani, o le faʻataʻitaʻiga fou o le a maua se faʻaleleia atili o le taʻavale e faʻaleleia ai le faʻaogaina ma le pulea.O le faʻafouga e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai taumafaiga faʻatautaia e oʻo atu i le 40 pasene.
Sa ou faʻataʻitaʻiina le FUV i le tele o taimi ma o se tietiega sili.Ae o le toe faʻafoʻi muamua e puʻeina lau mata pe a e nofo i tua o le uili o le tele o taumafaiga e manaʻomia e le taʻavale maualalo.Taulima lelei i saosaoa maualuga.Ae i lalo o le saoasaoa, o loʻo e tuleia moni le paʻu i luga o le auala.
E mafai ona e matamata i se vitio o laʻu tietiega i lalo, na ou taumafai i slalom traffic cones ae na ou iloa e sili atu le aoga pe a ou faaluaina ma faʻamoemoe mo kesi lona lua.E masani ona ou vaʻaia aʻu o tietie i uila e lua eletise, o lea e mafai ai ona ou fai atu ma le saogalemu e ui lava i lo latou uiga ese, e mautinoa lava e le o le FUV pei o le tele o aʻu tietiega.
O le faʻafouga fou, lea e foliga mai e faʻaleleia atili le lagona o le pulelaʻa eletise, o le a faʻasalalau atu i uluai faʻataʻitaʻiga fou pe a uma ona toe tatalaina falegaosimea.
O se tasi o fa'alavelave tele o lo'o feagai ma Arcimoto i le taimi nei, o le fa'atalitonuina lea o le au ta'avale e fa'aalu le silia ma le $20,000 mo nei ta'avale lalelei.O le tele o gaosiga o loʻo faʻapea e iu lava ina mafai ona faʻaititia le tau i lalo i le toeitiiti $ 12,000, ae i le taimi nei, o le taʻavale faʻamoemoeina ua faʻamaonia e taugata tele nai lo taʻavale eletise masani.E ui e mautinoa e iai ni eseesega manaia i le mamanu, o le lua nofoa taʻavale taʻavale e leai se aoga o se taʻavale masani.
Ae o Arcimoto e le na o le taulai atu i tagata faatau.O loʻo iai foʻi i le kamupani se loli o le taʻavale e taʻua o le Deliverator mo tagata faʻatau pisinisi.E suitulaga i le nofoa pito i tua i se pusa tele e teu ai mea e mafai ona faʻaaogaina mo le tuʻuina atu o meaʻai, tuʻuina atu o afifi, poʻo le tele o isi galuega aoga.
O le leai o se potu va'alele o lo'o fa'aletonu pea mo nisi o tatou.O la latou ata fa'aaliga o le ofuina o sakete pito i aso timuga i Oregon e le amana'ia ai le matagi, fa'asusu vai mai isi ta'avale pei o semi trailers, ma le mana'oga lautele e fa'amafanafana se'i vagana ua e talavou ma lototele.
O le tele o tagata tietie uila e le tietie i le tau leaga, ae o faitotoa moni e mafai ai.O le faitoto'a atoa o lo'o iai fo'i se galuega fa'avae e tetee atu i le gaoi.I lenei itu, Half Door e talitutusa lava ma se mea e mafai ona liua.
I le tele o tausaga talu ai, o Arcimoto sa i ai se faʻataʻitaʻiga ma faitotoʻa umi, ae mo nisi mafuaaga, na ia lafoaia.Afai latou te tutu i se toafa matutu, o le a ou vaaia le tele o lo latou mafaufau afa, ae o taavale o loo gaoia i soo se mea.
Faamauina na taavale (ta'avale i lalo faamalama pe a e fiafia i ai) ma sili atu tagata faatau o le a fiafia, moni!O le tau e tusa ma le $17,000 o le a sili atu ona manaʻomia, ma faʻateleina faʻatauga e mafai ai ona taugofie le tau.
Ou te matua fiafia lava e faʻalogo ua mafai e Arcimoto ona maua se tupe e tumau ai ma ou te faʻamoemoe o le a lava lea e toe faʻaleleia ai le kamupani.
Ou te manatu o loʻo i ai le faʻamoemoe iinei, ma afai e mafai e Arcimoto ona ola e oʻo atu i le maualuga o voluma ma aumai le tau i lalo i lona $ 12,000 faʻamoemoe, e mafai e le kamupani ona vaʻaia se maualuga tele o le manaʻoga.
O le eseesega i le va o le $12,000 ma le $20,000 e telē tele, aemaise lava mo se taavale e sili atu le lua o le taavale nai lo le muamua mo le tele o aiga.
O se fa'atau atamai lea mo le tele o tagata?Masalo e leai.E pei o se fa'aoso mo fa'alavelave fa'afuase'i i nei aso.Ae ina ua uma ona ou iloa le FUV ma lona taʻavale pito i luga, e mafai ona ou fai atu ma le mautinoa o soʻo se tasi e taumafai e fiafia i ai!
O Mika Toll o se tagata e fiafia i ta'avale eletise, e fiafia i le maa, ma le tusitala o le #1 Amazon fa'atau tusi DIY Lithium Batteries, DIY Solar Energy, The Complete DIY Electric Bicycle Guide, ma le Electric Bicycle Manifesto.
O uila uila o lo'o fa'atupuina ai le 'au fa'atauva'a a Mika i aso ta'itasi o le $999 Lectric XP 2.0, $1,095 Ride1Up Roadster V2, $1,199 Rad Power Bikes RadMission, ma le $3,299 Priority Current.Ae o nei aso o se lisi e suia pea.

 


Taimi meli: Feb-27-2023

Maua se Fa'amatalaga

Fa'amolemole tu'u mai au mana'oga, e aofia ai le ituaiga oloa, aofa'i, fa'aoga, ma isi. Matou te fa'afeso'ota'i vave oe!

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou