Filifiliga Golf Fantasy - 2023 Honda Classic Picks, Va'aiga, Tulaga & Moe

Pat Mayo talepe i lalo le 2023 Honda Classic, faia ana filifiliga ma tulaga mo le mea na tupu, faʻapea foʻi ma le vaʻaia o vasega ma faʻamaumauga autu.
Na faalauiloa e Pat Mayo ma Jeff Fienberg le ala ma fua le faigata e ala i le filifilia o le 2023 Honda Classic Picks.
Siaki fa'alavelave lata mai ma peti fa'aletulafono i luga ole laiga ile pito i luga ole fa'ailoga tusi!Tuu au peti i le DraftKings bookmaker i le taimi nei!
O le sasau Florida na amata i se leo nai lo le gogolo: o le ala lena na muta ai le Honda.O le ala lea na muta ai Honda.O le faʻasologa o mea na le manuia, o le aano o le sanuisi tupe, o loʻo i ai le faitotoa o le oti o le taufaasese a Honda.I le lua vaiaso talu ai, sa faia ai ta’amilosaga a tagata matutua ma o latou fa’ailoga e oo atu i le $20 miliona.le isi lua?Bay Hill ($20 miliona i fa'ailoga tupe) ma THE PLAYERS ($25 miliona fa'ailoga tupe).O le $8.4 miliona na ofoina mai e Palm Beach Gardens na lava lea e faʻamalosia ai fetu maualuga uma e malolo mo se vaiaso.
Ia, toetoe lava o fetu pito i luga uma.O le faʻaopoopoina o le Honda masani Son Jae-im, Sean Lowry ma Billy Horschel na o le pau lea o le eseesega i le va o le 2023 Honda Classic ma le Intermediate DP World Tour.Ae peitai, e le o mea uma e leaga tele.Afai oe malosi.Min Wuoo Lee, Thomas Dirty ma Adrian Meronk na aumaia le mamalu faavaomalo i lenei mea na tupu.Alex Noren, Matt Kuchar, JT Poston, Aaron Wise, Chris Kirk, Davis Riley, Denny McCarthy, Harris English, Danny Willett, Cam Davis, Johnny Vegas, Taylor Pendryth ma le siamupini o Sepp Straka o loʻo taumafai uma e amata a latou vaitau.
I nai vaiaso talu ai na manumalo ai Pearson Cudi i le Korn Ferry Tour i Panama.O lana manumalo lona lua lea i le KFT i le 13 amataga mulimuli, ae na ia misia le tolu o ana amataga e fa i le 2023 e fetaui ma lena manumalo.
Maua na Maua: Fa'ailoga na maua mo le aofa'i o togi na maua (vaevae i le 70% DD + 30% DA) mo le toetoe lava o le pa 4
O le ki o le sikoa: o pu uma e lua e sili atu i le 30% manu felelei, ma e leai se isi pu i luga o le vasega e sili atu i le 20%.
2022: Sepstraca-102021: Matt Jones-122020: Im Sung-jae-62019: Keith Mitchell-92018: Justin Thomas-82017: Rickie Fowler-122016: Adam Scott-92015: Par Dee Harrington — 6
E talitutusa lea ma le suiga mai le malumalu o le vaomatua i le malumalu o vai i Ocarina o Taimi.O le Riviera, e pei ona e iloa, e leai se vai.A mae'a se va'aiga fa'alava'au faigofie, e utaina e le fanua ni lima fa'aopoopo.Le mea lea po'o lesona fa'au'u maualuga.
O le tu'ufa'atasiga o le vai/oneone e matua'i faigata ai le fa'agasologa o le sosua.O le GIR e na'o le 60 pasene (fa'atusatusa i le PGA Tour averesi e 66 pasene) ma o le tala fa'asolopito e na'o le 55 pasene.E masani ona e manatu o se ta'aloga pu'upu'u o le filifiliga lea mo se manumalo a le PGA National, ae e te le mafaufau e fa'asolo i le tala sa'o.Ioe, o le mausali i le lanu meamata e taua.E le o se mea e ofo ai, e leai se tele o togafiti faataulaitu e mafai ona faʻaitiitia ai se amataga susu.Leai se GIR i lenei vaiaso e le fa'apea o le a e ta'avale, e fa'apea o le taumafai e tu'u i luga ma lalo mai le 163 iata pe a uma le togi.Leai, e le o taimi uma, ae afai e te pei o aʻu, e te mafaufau i taimi uma e sili ona leaga pe a oʻo i le tapolo.
E ui o le Aqua i soo se mea o loʻo lafi e pei o le tamaʻitaʻi fou e le mafaamatalaina i tala faʻasolopito moni uma, o loʻo i ai ni faʻailoga faigata tele i luga o le sikoa.fa'aloloa.numera tele.Bear Mailei (pu 15/16/17) e iai lana lava fa'ailoga TV fa'apitoa, o lea e mautinoa lava e iloa uma e tagata le faigata o le ta'aloga.Ae ui i lea, o le taina o pu 5/6/7 sa tutusa lava le faigata.Toetoe lava ou faitau.Talu mai le 2007, ua toetoe lava tutusa le iʻuga o Troika - 0.638 i luga aʻe o le par, faʻaopoopo pe faʻaitiitia ni nai afe taʻaloga.E saisai i latou mo le fa i le tolu-pu faigata (e le o le autu autu) i le PGA Tour.Atonu e leai ni a latou fa'ailoga mata'utia, fa'asalalauga PGA LIVE, po'o fa'atagata Insta-worthy, ae a e toe iloiloina lau laina i le Aso Tofi ma mafaufau pe fa'afefea ona maua e se tasi o lau lisi le 80, va'ai i nei pu e ono.Bear Mailei o le oti mai le afe o tipi, ma pu 5-7 toso ese oe mai le tulaga i lou ua ma numera piʻo.
Talu mai le 2007, e sili atu i le 1,600 polo ua pa'u i totonu o le vai i se mailei urosa.Mo le taimi muamua i le talafaasolopito o le kosi, e leai se tagata taalo na ui atu i se mailei urosa e aunoa ma se faʻafefe i le 2021. Peitaʻi, e leʻo malosi lana taalo e pei ona tatau ai.Ioe, na maua e le malae le aofaʻi o le +230 i lenei vaiaso, mai le +277 i le 2020 ma se faʻamaumauga +516 i le 2018.
O le PGA National o se tasi o kosi sili ona faigata i le taamilosaga i tausaga uma.O pu uma e 15 i le PGA National ua tapunia, o lona uiga e mafai e faleoloa faʻapitoa ona faʻatoluina le tau o atigi atigi ma faʻatau atu pea i le aoauli.Talu mai le 2007, e silia ma le 6,200 polo ua pa'u i totonu o le vai.Afai e iai ni pi i Florida, o le a latou fausia se faʻataʻitaʻiga i le taimi nei e faʻafefe ai le eleele e aunoa ma se faʻafefe eletise.E 67 fo'i ta'amilosaga o lo'o fa'ata'ape'apeina i luga o le saite, e le'o ni fa'amaufa'ailoga faigofie i luga ma lalo.E mafai ona mafua ai faafitauli.
Oi, ma le matagi.Leai, e le o le au soka lea a tama Allen, o le le tutusa o le vevela o le Lalolagi e le la, faatasi ai ma lona lava taamilosaga, e tupu ai asiosio ma agi o le ea.E masani ona agi le matagi i Palm Beach Gardens e liliu ai le ala faigata i se lanu sikoa e le masani ona vaaia i le tatou fusi o alaleo.
E te manatu o se kosi i lalo-7200 iata e fetaui lelei mo soʻo se seti tomai.E talafeagai le manatu o se tagata taalo e sili atu le saʻo ma puʻupuʻu o le a maua se avanoa, talu ai e le o taimi uma e i ai i totonu o le vai.Ae peitai, e leai.E oʻo atu i le faʻaiʻuga o le Aso Sa, o tala faʻasolopito talu ai nei ua fiafia i tagata taʻavale umi.E pei o iata maualalo, o le PGA National o loʻo i ai se tasi o mamao avetaʻavale aupito maualalo o soʻo se fanua, ma 272 iata faʻatusatusa i le 283 iata ile PGA Tour.O le faʻafitauli ona o le manaʻoga e tuʻu loloto ata, e sili atu le saʻo, ae mafai lava ona taia le lanumeamata i se laau puupuu.O le mea lea e faigofie ai ona ta'a lua paga 5s, ma umi atu i luma e mafai ona maua se avanoa e ta'alo i luga o le matagi pe a agi le matagi.
Showdown: O le lisi DraftKings e iai se togafiti.A'o fa'aitiitia ta'a manumanu i lenei vaiaso, o tama ta'aalo e amata i le pu lona 10 o le a sili atu ona ta'e tolu ta'aloga i le laina ma maua na ponesi taua tele.O le pu lona 18, par 5, o le pu lona lua sili ona faigata i luga o le kosi.O le Pu 1 o le pu lona tolu sili ona faigata (18% birdie), o lea afai e te laki i le pu 2, e te maua se laina.O le isi avanoa (8-9-10) e iai ni pu faigofie se lua, ae o le #10 o le pu lona lua sili ona faigata i le kosi (na'o le 7% birdies).
2022: 42 tagata taʻalo e sili atu i le 55 DK points…naʻo le lua mai le ono pito i luga ole tau DK na maua i lenei lisi.O le toaono o le iva pito i luga a le DK na faatau atu i le $7,500 pe itiiti ifo.
2021: O le toʻafitu o le iva sikoa pito i luga o loʻo faʻatauina i le $7,600 pe itiiti ifo (lima i lalo ole $7,000).O le vaiaso nei, o tauofoga uma e 3 a le DK sa i fafo atu o le 15 pito i luga a le DK.
2020: E toalima o le to'avalu pito i luga o le DK e le'i taaalo i le faaiuga o le vaiaso, ae o le toalua o le toatolu na i ai i le tolu pito i luga DK sikoa i lena vaiaso.E leai se tasi o sikoa pito i luga 7 DK e tau i le va o le $7200 ma le $8700.
2019: Fetu ma vao o le SZN.E to'a 10 'au ta'alo e 75+ DK 'ai... 6 i latou i lalo ifo o le $7,500 ma le 3 mo le sili atu i le $10,500.
2018: Mea uma pe Leai.O le toafa o le toa 10 o le au taaalo e $9,000 pe sili atu le tau na le mafai ona faia le lisi, ae o le toalua o le toalima na i ai le $10,000+ o le tau na ausia i le 5 DK pito i luga o le vaiaso (JT ma Noren).
2017: Fowler o le lona lua sili ona taugata tapolo ($11,900) ma totogi mo le 113 DK points (na o le pau lea o le tagata taalo e sikoa tolu fuainumera).Ae ui i lea, na o ia lava le tasi o le toaiva tagata taaalo e sili atu i le $ 8,500 e maua ai le 75+ DK points (e iva tagata taaalo e tau i le $ 7,500 pe itiiti ifo togi 75 DK points).
O Min WOOOOOO o le a mautinoa lava le manatu faatauvaa o se tagata taalo tumau, ae sa ia faaalia taunuuga lelei i le ono masina talu ai.Na ia faia ni tipi sosoo e valu i le lalolagi atoa, ma i lena taimi na te leʻi maeʻa i lalo ole 13th.E aofia ai le lima pito i luga o le lima, o le mea aupito lata mai o le faiaina i le uluai DPWT taaloga i Abu Dhabi.I lana galuega atoa, sa faatinoina e le Ausetalia le lisi apamemea.Va’ai lava i lona manumalo i le Scottish Open lea e tulaga tolu ai i le tuuga.
O loʻo faʻatali Vegas e tuʻimomomoina o tatou agaga uma.Na amata malosi o ia i le 2023 (e tusa ai ma ana tulaga), na maeʻa i le 25 pito i luga i le Farmers ma Phoenix ma oʻo atu i le Riviera.O lea la, o le a le lelei i'uga a Kenese, ae o le va'ava'ai toto'a i ana fuainumera ua fa'ailoa mai ai o se vaiaso tele o ta ua lofituina i se va'a vaivai ma tu'u sa'o leaga.O le tu'i malulu e le o se mea fou, ae sa ia maua sina manuia i lana galuega i le PGA National fields.Ma le isi, e tusa ai ma ona tulaga faatonuina.Na tauva o ia i le ono Honda Classics mulimuli ma ua tolu i le fa tausaga talu ai.
Pat Mayo ose fa'ailoga vitiō fa'ailoga, fai tala pupuu ma umi, ma le talimalo o le fa'aaliga tautala i aso ta'itasi Le Pat Mayo Experience.(saili i vitio po o leo).Mayo (@ThePME) manumalo i le 2022 Fantasy Sports Writers Association Award mo Daily Fantasy Tusitala o le Tausaga ma sa filifilia mo le tolu FSWA Awards i le 2023 (Best Podcast, Daily Fantasy Writer of the Year, Tusitala o le Tausaga e uiga i tapolo).O ana filifiliga 27 FSWA e taʻitaʻia soʻo se tusitala i lenei sefulu tausaga ma o le lona lua sili ona filifilia i le talafaasolopito.
O Mayo e lauiloa i le tele o taʻaloga (soka, pesipolo, ma tapolo), ala o faasalalauga (vitio, tusitusi, ma le podcasting), ituaiga (agamalie), ma taʻaloga (peti taʻaloga, faʻatauvaʻa i aso uma, ma faʻataʻitaʻiga masani masani).
O aʻu o se DraftKings faʻalauiloa, tagata fiafia ma faʻaoga (o loʻu igoa ole igoa ole ThePME) ma e mafai i nisi taimi ona taʻalo i laʻu tala patino i taaloga ou te ofoina atu.E ui ina ou faʻaalia oʻu manatu patino i taʻaloga ma taʻiala o loʻo i luga, latou te le o atagia mai ai manatu o DraftKings ma e le o se faʻamatalaga o soʻo se fuafuaga faʻapitoa e mautinoa ai le manuia.E tatau i tagata fa'atau uma ona fa'aoga o latou lava tomai ma le fa'amasinoga pe a tu'i.E mafai foʻi ona ou faʻaogaina isi faʻataʻitaʻiga ma fuafuaga e ese mai i mea na ou fautuaina i luga.E le o a'u o se tagata faigaluega a DraftKings ma e leai se avanoa i fa'amatalaga e le fa'asalalauina.
Afai o oe po'o se tasi e te iloa o lo'o i ai se fa'afitauli tau tupe, vala'au le 1-800-GAMBLER (1-800-426-2537) (CO/IL/IN/LA/MD/MI/NJ/PA/TN /WV/WY), 1-800-NEXT STEP (AZ), 1-800-522-4700 (KS/NH), 888-789-7777/visit ccpg.org (CT), 1-800-NEXT STEP (IA), asiasi OPGR.org (OR) poʻo le 1-888-532-3500 (VA).
O fa'alavelave ma fa'alavelave e mafai ona suia.21+ (19+ CA-ONT) (18+ NH/WY).Na'o le auai fa'aletino ile AZ/CO/CT/IL/IN/IA/KS/LA (nisi aulotu)/MD/MI/NH/NJ/NY/OH/OR/PA/TN/VA/WV/WY.E le aoga ile ONT.E fa'agata tapula'a.Va'ai draftkings.com/sportsbook mo aiaiga ma aiaiga.DraftKings o lo'o galue i lalo o se Maliega Fa'agaoioi ma le iGaming Ontario.Fa'amolemole ta'alo fa'atatau.

 


Taimi meli: Feb-21-2023

Maua se Fa'amatalaga

Fa'amolemole tu'u mai au mana'oga, e aofia ai le ituaiga oloa, aofa'i, fa'aoga, ma isi. Matou te fa'afeso'ota'i vave oe!

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou